Κυπροσ Σεισμοσ : Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με . Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την κύπρο (χαρτησ). Ο σεισμός ήταν αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, με τις πρώτες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση, που διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα . Πάντως, κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή.

Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της τρίτης (11/1). doryforos europa: Mόναχο: Φωταγωγήθηκαν Ολυμπιακός Πύργος
doryforos europa: Mόναχο: Φωταγωγήθηκαν Ολυμπιακός Πύργος from 1.bp.blogspot.com
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού . Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με . Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της τρίτης (11/1). Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την κύπρο (χαρτησ). Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Το τμήμα γεωλογικής επισκόπησης ανακοίνωσε ότι ο σεισμός ήταν . Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κύπρο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα.

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την κύπρο (χαρτησ).

Ο σεισμός ήταν αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, με τις πρώτες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση, που διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 3:07 τα ξημερώματα της τρίτης και έγινε πολύ αισθητός σε όλη την κύπρο. Πάντως, κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, ιδιαίτερα στην επαρχία πάφου. Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την κύπρο (χαρτησ). Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κύπρο. Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με . Το τμήμα γεωλογικής επισκόπησης ανακοίνωσε ότι ο σεισμός ήταν . Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της τρίτης (11/1). Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού . Έγινε επίσης αισθητός/αντιληπτός σε όλη την ανατολική . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα.

Πάντως, κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Το τμήμα γεωλογικής επισκόπησης ανακοίνωσε ότι ο σεισμός ήταν . Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κύπρο. Ο σεισμός ήταν αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, με τις πρώτες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση, που διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα . Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με .

Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Î
Î"ήμαρχος Κάσου στο Î'ΠΕ-ΜΠΕ: Î"εν σημειώθηκαν ζημιές από τις from www.updatetimes.gr
Το τμήμα γεωλογικής επισκόπησης ανακοίνωσε ότι ο σεισμός ήταν . Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 3:07 τα ξημερώματα της τρίτης και έγινε πολύ αισθητός σε όλη την κύπρο. Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Έγινε επίσης αισθητός/αντιληπτός σε όλη την ανατολική . Πάντως, κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την κύπρο (χαρτησ). Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με .

Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με .

Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, ιδιαίτερα στην επαρχία πάφου. Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με . Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της τρίτης (11/1). Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κύπρο. Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την κύπρο (χαρτησ). Έγινε επίσης αισθητός/αντιληπτός σε όλη την ανατολική . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 3:07 τα ξημερώματα της τρίτης και έγινε πολύ αισθητός σε όλη την κύπρο. Ο σεισμός ήταν αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, με τις πρώτες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση, που διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα . Πάντως, κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Το τμήμα γεωλογικής επισκόπησης ανακοίνωσε ότι ο σεισμός ήταν . Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού . Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα.

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την κύπρο (χαρτησ). Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της τρίτης (11/1). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Το τμήμα γεωλογικής επισκόπησης ανακοίνωσε ότι ο σεισμός ήταν .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Î
Î"ΙÎ'Î'Î'ΙΝΟΝΤÎ'Σ ΤΗΝ Î'ΝΟΠÎ'ΙÎ' Î'ΤΡÎ'ΠΟ 2019 ΕΠΕΙΣΟÎ"ΙΟ 32 : ΠΛÎ'ΚÎ' from anopaia-atrapos.com
Έγινε επίσης αισθητός/αντιληπτός σε όλη την ανατολική . Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, ιδιαίτερα στην επαρχία πάφου. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 3:07 τα ξημερώματα της τρίτης και έγινε πολύ αισθητός σε όλη την κύπρο. Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της τρίτης (11/1). Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού . Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με .

Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, ιδιαίτερα στην επαρχία πάφου. Πάντως, κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κύπρο. Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με . Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την κύπρο (χαρτησ). Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού . Ο σεισμός ήταν αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, με τις πρώτες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση, που διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα . Έγινε επίσης αισθητός/αντιληπτός σε όλη την ανατολική . Το τμήμα γεωλογικής επισκόπησης ανακοίνωσε ότι ο σεισμός ήταν . Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της τρίτης (11/1). Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 3:07 τα ξημερώματα της τρίτης και έγινε πολύ αισθητός σε όλη την κύπρο.

Κυπροσ Σεισμοσ : Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με .. Πάντως, κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Έγινε επίσης αισθητός/αντιληπτός σε όλη την ανατολική . Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της τρίτης (11/1). Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε γύρω στις 3:07 τα ξημερώματα της τρίτης και έγινε πολύ αισθητός σε όλη την κύπρο.

Post a Comment for "Κυπροσ Σεισμοσ : Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με ."